ACTIVITATS

Itineraris

Open House València presenta diferents itineraris d’arquitectura com són:

  • La València Republicana
  • El Jardí del Túria Moreno, Barberá i el Campus de Blasco Ibáñez
  • Els Poblats Marítims
  • La Ciutat de les Arts i les Ciències
  • L’Art Urbà del Carme
  • La Muralla Islàmica
Més informació

València desde l’aire

Amb motiu del 160 aniversari de les primeres fotografies realitzades des d’un globus aerostàtic pel francés Nadar, es recupera l’experiència d’ascendir en globus per a volar sobre València i delectar-se amb la llibertat de veure fluir el vent contemplant un paisatge en permanent canvi. L’activitat articula el seu discurs entorn de les famoses vistes aèries de l’encara ciutat murallada, dibuixades per l’arquitecte Alfred Guesdon per a la seua obra L´Espagne à vol d´oiseau.

Música en el carrer

Que millor forma de disfrutar de València que amb la música acompanyant a l’arquitectura valenciana. Terra de grans artistes del món de la música que oferirà en diversos punts de la ciutat l’oportunitat de disfrutar de música en directe, convertint els espais urbans en escenaris en vivo.

Concurs de Fotografia

T’invitem a participar amb la teua cambra i el teu llapis a donar forma i il·lustrar la ciutat, a través dels teus ulls, perquè tots coneguem les diverses perspectives urbanes. Els treballs es convertiran més tard en una mostra en què tots podran disfrutar de les imatges que conformen la ciutat.

Més informació

Vetlades amb Cultura

La gastronomia valenciana és un dels paradigmes de la nostra cultura. Disfrutar d’un sopar únic on convergixen gastronomia, arquitectura i música en un lloc emblemàtic de la ciutat suposa un regal per als sentits. Disfruta de la gran taula de la cultura valenciana.

Ladies, Wine & Design

Ladies, Wine & Design és un fòrum de dones competitives. Només un xicotet percentatge de directors creatius són dones i este lloc de trobada ajuda a canviar açò per mitjà de grups de mentors, xarrades i reunions creatives. En pocs anys s’ha estés a més de 180 ciutats de tot el món. Dirigit a dones estudiants i professionals perquè compartisquen les seues experiències al voltant d’una taula i amb una copa de vi.

Cine

Es tracta d’un fet històric que pràcticament des de la seua aparició ha sigut un element indispensable de comunicació i oci. La Filmoteca Valenciana obri les seues portes per a mostrar als visitants una àmplia imatge cultural de València.

Street Art

Si busques alguna cosa diferent que fer a València, t’oferim una ruta de Street Art. En esta ruta d’art urbà podràs apreciar murals i grafitis d’un bon nombre d’artistes urbans que han convertit la ciutat en un gran museu a l’aire lliure. T’ensenyarem els distints punts de la ciutat en què els artistes plasmen el seu estil i el seu art.

Espais Artístics

Traiem l’art de les seues galeries per a descontextualitzar-lo, creguem noves sinergies amb les principals galeries d’art valencià, buscant la representació dels distints estils artístics d’avantguarda. Despenja’t per a donar vida als espais i disfruta de l’art Valencià

Photobook Club

Photobook Club són un grup d’amants dels llibres de fotografia, que configuren trobades mensuals per a comentar diferents publicacions o presentar els seus últims treballs. Una de les nostres localitzacions es convertirà en l’espai de trobada d’este grup.