3-5 MAIG 2019

Open House València

48h OHV

48h Open House València és un projecte multidisciplinari i obert a tots que naix amb l’objectiu d’ajudar a viure i disfrutar de l’arquitectura, el paisatge, i l’art urbà de la ciutat impulsant noves formes de contemplar-la i habitar-la.

Saber més

Edificis

Llotja dels Mercaders
Palau de Les Arts
Mercat Central
Museu de Belles Arts
Palau de la Generalitat
Espai Verd
Església de San Nicolás
Plaça de Bous

Activitats

Vetlades gastronòmiques, trobades musicals, cine, il·lustració, fotografia i arquitectura, entre altres, són les activitats que es duran a terme durant l’Open House València.

Veure totes

Obert 24 hores: espais y arquitectures

Un recorregut inèdit i guiat per 48 dels edificis més emblemàtics de la capital. Una mostra per a desxifrar la cara menys coneguda d’un extens conjunt edilici, que arreplega una pluralitat de tipologies, estils i dissenys

València des de l’aire

Amb motiu del 160 aniversari de les primeres fotografies realitzades des d’un globus aerostàtic pel francés Nadar, es recupera l’experiència d’ascendir en globus per a volar sobre València.

Música al Carrer

Quina millor forma de disfrutar de València que amb la música acompanyant a l’arquitectura valenciana. Terra de grans artistes del món de la música que oferirà en diversos punts de la ciutat l’oportunitat de disfrutar de música en directe, convertint els espais urbans en escenaris en viu.

Itineraris

Open House València presenta diferents itineraris d’arquitectura com són:

La València Republicana

El Jardí del Túria Moreno, Barberá i el Campus de Blasco Ibáñez

Els Poblats Marítims

La Ciutat de les Arts i les Ciències

L’Art Urbà del Carme

La Muralla Islàmica

Direcció

Participen

Partner Acadèmic

Partner Tecnològic

Organitzen

Col·laboren

Sponsors

Partners

Collaborators